جدیدترین اخبار :
  • 10 واحد جدید فرآوری برنج در چابهار راه‌اندازی می‌شود
  • تأکید بر ورود تفاهم‌نامه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و منطقه آزاد چابهار به مرحله اجرا از کشاورزی فراسرزمینی و امنیت غذایی تا توسعه اقتصاد دریامحور، مهار ریزگردها و احیای دانشگاه بین‌المللی چابهار
  • دانشگاه تهران پیشران توسعه علمی سواحل مکران و امنیت غذایی
  • جذب ۲۱ همت سرمایه‌گذاری در ریمدان؛ تغییر مسیر یک مرز برای پیوند با بازار پاکستان + فیلم
  • حضور نمایندگان دبیرخانه شورایعالی و سازمان‌های مناطق آزاد در بیست‌وششمین نمایشگاه تجارت و سرمایه‌گذاری شیامن چین

حضور هندی‌ها در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ایران

اقتصادی | تاریخ خبر : 2/09/22 | تعداد بازید :1329
جلب و جذب سرمایه گذاری خارجی به ویژه از کشورهای هدف مناطق آزاد ایران از جمله کشور هندوستان یکی از اصلی ترین محورهای سفر حجت اله عبدالملکی به این کشور است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از فرینا، امروز در اولین روز سفر مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ایران به هندوستان، دیدار با سفیر ایران در این کشور در برنامه قرار گرفته بود.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در هند در این دیدار ضمن استقبال از برنامه‌های دنبال شده از سوی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای جذب سرمایه‌های جدید خارجی به ویژه معرفی فرصت‌های جدید به سرمایه‌گذاران هندی؛ تاکید کرد که در این راه دستگاه دیپلماسی مشارکت خواهد کرد و برای تبیین برنامه‌های مناطق آزاد تلاش می‌کند.

ایرج الهی ادامه داد: مناطق آزاد ایران دارای موقعیت‌های خوب استراتژیک و امتیازات قانونی و قابلیت‌های ویژه‌ای هستند که در صورت معرفی بسته‌های سرمایه‌گذاری، هندی‌ها علاقمند به سرمایه گذاری در این مناطق هستند. سرمایه گذاران هندی استقبال بالایی برای حضور در این مناطق خواهند داشت.

در این دیدار حجت الله عبدالملکی هم اعلام کرد در این سفر یک هزار بسته سرمایه گذاری به ارزش 20 میلیارد یورو برای ارائه به سرمایه گذاران داخلی و خارجی آماده شده است.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل